Stockholms Internationella Tarotkonferens 8-9 maj 2021 blir online

Boka 8 och 9 maj i din almanacka. Då arrangerar Stocholms Internationella Tarotkonferens.
På grund av det osäkra läget med pandemin arrangeras konferensen i år helt online. Ett spännande program väntar. Vi håller på med de sista detaljerna i programmet nu. Mer information om programmet kommer snart.

Vi har delat upp konferensen i två delar. Den 8-9 maj har workshops och föreläsningar på engelska, med tolk tillgänglig vid behov. Den 20 och 21 mars arrangeras en kompletterande konferens online, på svenska.

Även om den är online kommer vi att erbjuda möjlighet att mingla, fast det blir online. Men det blir ändå tillfällen att knyta nya kontakter och att chatta med gamla vänner.

Obs – konferenserna kommer att hålla live i en särskild Facebookgrupp och i zoom. Deltagare har tillgång till föreläsningarna efteråt också.

Pris:

Den internationella tarotkonferensen 8-9 maj: 750 svenska kronor alternativt 75 Euro eller 65 brittiska Pund.

Kan betalas via swish eller till plusgiro.
Swish 1234 349924
Postgiro: 310757-0

Eller via paypal:


Mer information: kontakta rose (snabel-a) stockholmtarot (punkt) se

Lisa Cronstedt kommer till Stockholms Internationella Tarot Konferens

Till Stockholms Internationella Tarot Konferens i 4´31 oktober – 1 november 2020 kommer vi få besök av Lisa Cronstedt. Hon har utbildat några av landets främsta tarottolkare och skrivit boken ”Tarot -levande symboler”.

Lisa har en fil.kand i psykologi, skrivit uppsats på universitetet om symboler samt om tarot på junginstitutet, IAP i Stockholm.

Vid denna första konferens kommer Lisa hålla en interaktiv föreläsning med Tarotkortet Magikern i fokus, hon kommer visa hur tarotleken kan beskrivas som en inre karta som kan jämföras med C. G. Jungs typologi. Tillsammans med Lisa kommer vi att lägga en tarotstjärna där hon delar med sig av sina tankar kring tarotläggning – att förnimma en annorlunda ordning ur kaos.